KSM Itäpoiju 2017

Sari Rantanen on hakenut Rauman sosiaali- ja terveystoimialan johtajaksi

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Rantanen (YTM) on hakenut Rauman sosiaali- ja terveystoimialan johtajaksi. Raumalla asuva Rantanen on yksi 24:stä uusintahaussa virkaa hakeneista. Hakuaika päättyi eilen maanantaina kello 16.

Ensimmäisellä hakukierroksella paikkaa haki neljä henkilöä, joista kaksi on peruuttanut hakemuksensa. Toisella kierroksella hakemuksia tuli 24, mukana myös yksi uusikaupunkilainen hakija, joka ei halua nimeään julki.

Sosiaali- ja terveystoimialan toimialajohtajan vastuualueeseen kuuluvat terveys-, sosiaali- ja vanhuspalvelut sekä ympäristöterveydenhuolto. Toimialajohtaja vastaa toimialansa organisaation sisäisestä toiminnasta, taloudesta ja palveluprosessien kehittämisestä sekä osallistuu sosiaali- ja terveystoimialan maakunnalliseen uudistusprosessiin.

Toimialajohtajan valintaa valmistelemaan on valittu toimikunta, joka kokoontuu torstaina 15.3.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.