KSM Itäpoiju 2017

Suunnittelu helpottaa arkiruokarumbaa

Kuorrutetun uunikalan tekee uunivalmiiksi hetkessä. Samalla uunin lämmityksellä valmistuvat kätevästi myös lisukkeet, kuten lohkoperunat tai uunijuurekset. Kuva: Päivi Sappinen

Arkiruoanlaitto on monissa perheissä minuuttipeliä. Töiden, opiskelujen, harrastusten ja kotitehtävien välissä pitäisi ehtiä valmistaa monipuolista ja terveellistä kotiruokaa, joka vieläpä maistuisi kaikille perheenjäsenille.

Usein ruokalista tuntuu toistavan itseään viikosta toiseen, toisinaan yhtälö taas tuntuu ihan mahdottomalta ja ruokapöydän ääreen tulee kurvattua kaupan eineshyllyn kautta. Vakka-opiston Huoletonta arkiruokaa -kurssia vetäneen kotitalousopettaja Laura Lehtoruusun mukaan terveellisen arkiruoan valmistaminen ei kuitenkaan vaadi kovin ihmeellisiä temppuja.

– Viikon ruokalista kannattaa miettiä valmiiksi siten, että edellisen päivän tähteet saa käytettyä seuraavan päivän ateriassa. Yli jääneestä perunamuusista voi pyöräyttää vaikka perunarieskat ja pastan hyödyntää salaatissa, Lehtoruusu vinkkaa.

Lue lisää 13.3.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.