KSM Itäpoiju 2017

Tavanomainen tappio Kotkan tuliaisina

Viime perjantain voitto Lapuasta ei poikinut suuria tasonnostoja Korihaiden peliin seuraavaksi viikoksi. Petokala oli Kotkassa hienosti mukana ensimmäisen puoliajan, mutta kun vastoinkäymisiä alkaa tulla, pelin taso laskee kuin lehmän häntä.

Vaikka pitkän tauon jälkeen käytiin vielä neljän pinnan päässä (54-50), KTP kiristi ruuvia ja ukilaisten keinot olivat jälleen mielikuvituksettomia. Loppulukemat olivat tavanomaisen rumat 101-67.

Hyökkäyspään vapaamatkustajia oli paljon. Kevin Bracy-Davis oli selkeä pisteykkönen 21 pinnalla, mutta heittotarkkuudessa oli toivomisen varaa. Sean O’Brien ja Matt Gibson pussittivat 13 pinnaa mieheen, muut jäivät pieniin pistelukemiin.

Menetyksiä petokalalle tuli 20, kun Kotkalla näitä oli vain 11 kappaletta. Myös levypalloissa haiparvi oli heikompi osapuoli (34-44).

Huomennakin riittää seurattavaa, vaikka oma joukkue ei ole parketilla. Jumbotaistelun kannalta merkittävä taistelu käydään Lapualla, kun Kobrat kohtaa kotonaan BC Nokian.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.