KSM Itäpoiju 2017

Toinen puoliaika pilasi Korihaiden urhean taistelun

Tämän kauden vierasesitysten perusteella Salon reissusta ei suuria odoteltu. Vastassa oli kuitenkin runkosarjan ykkönen Vilpas, joka ei ole kertaakaan hävinnyt kotikentällä. Paineettomasti pelannut petokala pystyi kuitenkin pitämään pelin tasaisena avauspuolikkaan ja tauolle lähdettiin tilanteessa 45-36.

Kun alamäki alkaa, niin silloin mennään pystyseinää alaspäin. Kolmannen jakson alussa ei sujunut ukilaisilta

mikään. Ei auttanut aikalisät tai muut poppakonstit, kun Vilpas vei runsaan kuuden minuutin pätkän käsittämättömästi 19-2.

Kotijoukkue repi lisää eroa vielä viimeisellä jaksolla ja hyvästä alusta huolimatta loppulukemat olivat masentavat 110-72.

Korihait oli liikkeellä harvinaisen pienellä ryhmällä, kun poissaolollaan loistivat Justus Kilpinen, Teemu Sulonen sekä omat juniorit Akseli Mäkelä, Eero Lehtonen ja Jaakko Lahti. Kahdeksan miehen poppoosta eniten pisteitä nakuttivat Kevin Bracy-Davis (18p.) sekä Kenney Funderburk (17p.). Vilpas antoi oppitunnin pallon liikuttamisesta, sillä syöttöjä isännille kertyi peräti 25. Korihailla sama tilastosarake näytti kahdeksaa.

Pelit jatkuvat perjantaina, kun kauden viimeisessä kotipelissä vastaan asettuu sarjakakkonen Kauhajoen Karhu.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.