KSM Itäpoiju 2017

Marko Kivistö valittiin sivistys- ja hyvinvointikeskuksen rakennushankkeen projektipäälliköksi

Pyhämaalla asuva arkkitehti Marko Kivistö on valittu Uudenkaupungin uuden sivistys- ja hyvinvointikeskuksen rakennushankkeen projektipäälliköksi. Hankkeeseen sisältyy varhaiskasvatusosion, yhtenäiskoulun, lukion, uimahallin ja monitoimihallin rakentaminen. Samalla puretaan huonokuntoinen uimahalli, lukio ja yhtenäiskoulu pääosin.
Marko Kivistä tunnetaan erityisesti Helsingin musiikkitalon pääarkkitehtina. Hän on ollut mukana myös monissa rakentamiseen liittyvissä projektihankkeissa ja erikoistunut 3D -tulostukseen.
Koko sivistys- ja hyvinvointihankkeen keskeisenä teemana on ympäristövastuullisuus.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.