Puustin väki kiertää Myllymäellä ja kalastuspuistossa kesällä

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Kaupungin kiinteistöhoitaja Veikko Heinonen osallistui Myllymäen talkoisiin. Hän ohjaa ja opastaa Puustissa kiinteistönhoitajan työtehtävistä kiinnostuneita. Kuva: Eija Isotalo

Myllymäellä maanantaiaamupäivällä lehdet haravoitiin ja risut kerättiin kasaan muutamassa tunnissa, kun kymmeniä käsipareja oli haravoiden varsissa. Aktivointikeskus Puustin toimijat, työpajan, kierrätyskeskuksen ja mielenterveyskuntoutuksen väki järjestivät aamupäivätalkoot puistossa. Jatkossa, kesän aikana Puustin väki kiertää säännöllisesti viikoittain Myllymäen puistossa ja kalastuspuiston alueella.

Lue lisää 24.4.2018 lehdestä 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Tilaa lahjalehti
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.