KSM Itäpoiju 2017

Puustin väki kiertää Myllymäellä ja kalastuspuistossa kesällä

Kaupungin kiinteistöhoitaja Veikko Heinonen osallistui Myllymäen talkoisiin. Hän ohjaa ja opastaa Puustissa kiinteistönhoitajan työtehtävistä kiinnostuneita. Kuva: Eija Isotalo

Myllymäellä maanantaiaamupäivällä lehdet haravoitiin ja risut kerättiin kasaan muutamassa tunnissa, kun kymmeniä käsipareja oli haravoiden varsissa. Aktivointikeskus Puustin toimijat, työpajan, kierrätyskeskuksen ja mielenterveyskuntoutuksen väki järjestivät aamupäivätalkoot puistossa. Jatkossa, kesän aikana Puustin väki kiertää säännöllisesti viikoittain Myllymäen puistossa ja kalastuspuiston alueella.

Lue lisää 24.4.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.