Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Tiet ovat monin paikoin huonossa kunnossa

Lepäistentiellä on suuria kuoppia. Kuva: Risto-Matti Kärki

Tiet eri puolilla Varsinais-Suomea ja Satakuntaa ovat tällä hetkellä huonossa kunnossa.

– Vuoden vaihteeseen asti tuli melkein vain vettä ja tien rungot olivat märkiä. Oli oletettavaa, että kun tuli kunnon talvi, on kelirikko sen mukainen, kertoo Janne Saari ELY-keskuksesta.

Esimerkiksi Lepäistentiellä on suuria kuoppia, joita väistellessä voi syntyä vaaratilanteita. Kuoppien lisäksi routa näkyy päällystetyillä teillä halkeiluna, painautumina ja routanousuina.

Sorateillä puolestaan tien pinta pehmentyy ja pahimmassa tapauksessa tien kantavuus heikkenee. Sunnuntaina Korsaarentie oli niin huonossa kunnossa, että se jouduttiin hetkeksi sulkemaan tien muututtua velliksi.

Sateisen alkutalven ja pitkän kunnon pakkasjakson jäljiltä tiet ovat paikoin huonossa kunnossa. Kuva: Risto-Matti Kärki

Lue lisää 12.4.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.