Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Veneilijät mielivät jo vesille

Kimmo Heikkilä osti White Cat -veneensä viitisen vuotta sitten Vaasasta. Kuva: Jussi Arola

Meri on rannan tuntumassa vielä paksussa jäässä, mutta rannan puolella on hyörinä alkanut. Suukarissa on jo pressut riisuttu monen veneen päältä ja jokakeväiset kunnostustoimet on aloitettu.

Kimmo Heikkilä oli lauantaina veneensä kimpussa jo ties kuinka monetta kertaa. Kevään suurin homma maalaus odottelee vielä vesijohdon avaamista, mutta sitä ei vielä yöpakkasten vuoksi ole tehty.

– Nykyisen veneeni ostin Vaasasta viitisen vuotta sitten. Ennen minulla oli vähän nopeampi vene, mutta vanhempana ajatukset muuttuvat ja rauhallinen vauhti riittää. Tällä on nopeutta kahdeksan solmua, Vaasasta ajoin sen tänne ja aikaa meni kaksi päivää.

Lue lisää 17.4.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.