KSM Itäpoiju 2017

151 eppua lähtee koulutielle syksyllä

”Lasken matkaan leijan kauneimman. Se saa lentää, tuulien teitä”, laulettiin tiistaina tulevien ekaluokkalaisten eputuksessa. Eppujen taivaalle lähettämät ilmapallot olivat tänä vuonna biohajovia, aina naruja myöden. Kuva: Päivi Sappinen

Päivi Sappinen

Yksi Uudenkaupungin kevään varmasti iloisimmista ja samalla haikeimmista tapahtumista järjestettiin jälleen tiistaina Pakkahuoneella, kun kaikki kaupungin 151 esikoululaista siirrettiin leikkimielisessä eputus-juhlassa varhaiskasvatuksesta perusopetuksen huomaan.

Varhaiskasvatuksen johtaja Kirsi Häkkinen kertoi, että eputusta on vietetty kaupungissa vuodesta 1999 lähtien.

– Itse olen ollut tässä luovutushommassa vuodesta 2002 ja aina lukenut tämän saman tekstin. Nyt tämän juhlan jälkeen sijoitan taas kansion tietylle paikalle hyllyssä ja otan sen esiin vuoden kuluttua, Häkkinen nauroi.

Lue lisää 31.5.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.