Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Ainutlaatuinen jazzmessu Uudessakaupungissa

 Hyvin nämä yli 150-vuotiaat urut taipuvat myös jazzmusiikkiin, ihasteli kanttori Kari Vuola. Ensimmäiseen lyhyeen harjoitukseen valmistautumassa myös kanttori Ari Hirvonen ja bassobaritoni Nicholas Söderlund. Kuva: Maija Ala-Jääski

Uudenkaupungin seurakunnan kesäkausi alkaa tänä vuonna poikkeuksellisen näyttävästi Uudessa kirkossa vietettävän Jazzmessun myötä kesäkuun 3. päivänä. Messun runkona on säveltäjä-pianisti Jukka Linkolan tunnetuista negrospirituaaleista sovittama laulusarja.

Kappaleet Joshua, Carry me home, Let my people go, Nobody knows ja Finale tulkitsee yksi tämän hetken kysytyimpiä suomalaisia oopperalaulajia, bassobaritoni Nicholas Söderlund. Myös soittajat kuuluvat alansa kärkinimiin. Jukka Linkola itse soittaa pianoa, saksofoniin tarttuu Jukka Perko ja mittavasta lyömäsoitinarsenaalista huolehtii Tuomas Tainio.

Lue lisää 17.5.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.