KSM Itäpoiju 2017

Damion Dantzler jatkaa Korihaiden päävalmentajana

Korihaiden puheenjohtaja Ville Laaksonen ja päävalmentaja Damion Dantzler kättelivät sopimuksen merkiksi. Kuva: Mika Reinholm

Korihait palkitsi junioreitaan sekä ansioituneita seura-aktiiveja torstai-iltana. Hyvään kesäfiilikseen vaatetuksen perusteella päässyt Damion Dantzler katseli takarivissä palkintokavalkadia.

Sattumalta ei mies paikalle saapunut, Dantzlerin sopimuksen peruskivi oli muurattu niin pitkälle että sen uskalsi jo sanoa ääneen. Päävalmentajan pesti jatkuu ensi kaudella.

Dantzler tuli hailuotsiksi kesken viime kauden ja Korihait kahlasi kuiville niukimmalla mahdollisella erolla jättäen Lapuan taakseen. Vaikka joukkueen rakentaminen on vasta alkutekijöissään, Dantzler antoi nyt jo uusikaupunkilaisille korisfaneille puolittaisen lupauksen.

– Enemmän voittoja tulemme ottamaan kuin viime kaudella, Dantzler täräytti.

Lue lisää 19.5.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.