Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Jussi Nevavuori kirjoitti kuusi laudaturia

Kuusi ällää kirjoittanut kalantilainen Jussi Nevavuori kertoo viihtyneensä Uudenkaupungin lukiossa mainiosti. Kuva: Maija Ala-Jääski

Kun ylioppilaskirjoitusten tulokset saapuivat perjantaina lukioihin, koki Uudenkaupungin lukion abiturientti Jussi Nevavuori melkoisen yllätyksen. Kaikki kuusi ainetta oli hyväksytty arvosanalla laudatur.

– Saksan arvosana oli todellinen paukku, eli kirjoitukset menivät lopulta odotettuakin paremmin, totesi Nevavuori.

Hän kirjoitti saksan lisäksi pitkän matematiikan, fysiikan, äidinkielen, englannin ja ruotsin.

– Itseäni ovat matemaattiset aineet aina kiehtoneet ja samoin kielet. Kyllähän reaaliaineetkin ovat koulussa sujuneet ihan hyvin, mutta päätin kirjoituksissa keskittyä näin suhteellisen varmoihin.

Lue lisää 19.5.2018 lehdestä 

Klikkaa ilmoitus isommaksi
Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.