Maastopaloja Kalannissa ja Taivassalossa

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Kirkvainionkujalla Kalannissa paloi tiistaina iltapäivällä noin hehtaarin verran maastoa. Pelastuslaitos sai palon sammumaan kahteen mennessä, mutta jälkiraivaus kohteessa on yhä käynnissä.

Aiemmin päivällä Taivassalon Härjänhännässä paloi noin kolme aaria maastoa. Palo on sammutettu, mutta jälkiraivaus jatkuu.

Viime aikoina on syttynyt useita maastopaloja eri puolilla Varsinais-Suomea. Lokalahdella paloi perjantaina peräti kaksi hehtaaria maastoa.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Tilaa lahjalehti
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.