Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Myllymäen tuulimyllyjen korjaus on loppusuoralla

Kuvasta näkee hyvin kuinka paljon toistasataa vuotta vanhassa harakkamyllyssä on ollut korjattavaa. Taustalla puiston vanhin, myös jo korjattu konttimylly. Kuva: Maija Ala-Jääski

Uudenkaupungin kaupunki vastaanotti viime syksynä 100 000 euron suuruisen lahjoituksen Myllymäen tuulimyllyjen korjausta varten. Neljän myllyn kunnostusurakka alkoi viime joulukuussa ja nyt alkaa olla valmista.

– Kolmen tuulimyllyn osalta tarvittavat rakennekorjaukset on jo tehty ja neljäskin myllyistä valmistuu piakkoin. Tämän jälkeen on vielä maalaustöitä, mutta valmista on hyvissä ajoin ennen juhannusta, kertoi urakoitsija Jari-Pekka Lehtonen rakennusurakointi A. Lehtonen Oy:stä.

Toistasataa vuotta vanhojen tuulimyllyjen kunnostaminen on ollut urakoitsijallekin mielenkiintoinen ja ainutkertainen kokemus.

Lue lisää 15.5.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.