Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Novidasta valmistuvilla oma hauskanpitopäivä

Ammattiopisto Novidan Uudenkaupungin toimipaikasta tänä keväänä valmistuvat viettävät tänään perinteistä rentoutumis- ja hauskanpitopäiväänsä.

Aamupäivällä opiskelijat kisailivat uimahallin viereisellä tekonurmikentällä hulvattomien kupla- ja tankofutiksen merkeissä. Puolen päivän jälkeen ohjelmassa on soutukisa Kaupunginlahdella Pakkahuoneen edustalla kello 12.30 alkaen.

Opinto-ohjaaja Pasi Junttasen mukaan valmistuvien omaa päivää vietetään nyt seitsemännen kerran.

– Aluksi päivä oli sellainen Täältä tullaan työelämä -tyyppinen tapahtuma, jonka ohjelmassa oli muun muassa työelämän edustajien puheenvuoroja ja luentoja. Nuoria sellainen ei kuitenkaan innostanut, joten ohjelmaa on siirretty toiminnallisempaan suuntaan yhteisen hauskanpidon ja kisailun merkeissä, Junttanen kertoi.

Parempaa säätä ei tälle valmistuvien opiskelijoiden viimeiselle yhteiselle päivälle olisi voinut toivoa, sillä aurinko helottaa kesäisen lämpimästi pilvettömältä taivaalta.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.