Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Sita Salminen ja sirkustemput houkuttelivat nuoria Pohitulliin

Päivi Sappinen

Aurinkoinen keli ei näyttänyt verottaneen kävijöitä keskiviikon Siistii sirkustelua -tapahtumasta, päinvastoin. Jono Pohitullin salin ovien eteen alkoi muodostua jo hyvissä ajoin.

Pääsymaksuton tapahtuma oli suunnattu kaikille uusikaupunkilaisille harrastajille, ikään tai lajiin katsomatta. Tavoitteena oli saada eri lajien harrastajat saman katon alle pitämään hauskaa.

Illan selvästi odotetuin ja yleisölle tutuin esiintyjä ei kuitenkaan esittänyt sirkustemppuja, vaan kertoi esimerkiksi pitävänsä pikkupossuista ja vanhoista papoista. Youtube-tähti Sita Salminen vastaili iloisesti juontaja Marko Poskiparran ja yleisön esittämiin kiperiin kysymyksiin.

Lue lisää 12.5.2018 lehdestä 

Klikkaa ilmoitus isommaksi
Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.