KSM Itäpoiju 2017

Kalannin sotaveteraaniliitto järjesti perinteiset vihtatalkoot

Oili Moision mielestä vihtatalkoot ovat kiva ja sosiaalinen tapahtuma. Kuva: Samuel Nyroos

Täytyihän niiden kauan odotettujen sateiden osua juuri talkoopäivään. Näin moni tuntui tuumivan, kun Kalannin sotaveteraanien perinteiset vihtatalkoot järjestettiin tiistaina.

Sade ei kuitenkaan tunnelmaa latistanut. Lähes parikymmentä yhdistyksen jäsentä oli kokoontunut jo varhain tiistaiaamuna Kalantiin Erämiesten majalle vihtoja sitomaan.

Vihtalkoot on perinne, joka on jatkunut veteraaniyhdistyksen ensivuosista lähtien. Tänä kesänä talkoot järjestettiin poikkeuksellisen aikaisin.

– Lämpö ja kuivuus vaikuttivat siihen, että tänä vuonna päätimme järjestää talkoot jo ennen juhannusta, kertoi veteraaniyhdistyksen sihteeri Juha Ståhl.

Päivän aikana syntyi reilusti toista sataa vihtaa ja useampi sata löylypusseja. Vihtojen tai löylypussien valmistuksessa ei talkoissa himmailla, sillä yleensä kaikki saadaan kaupaksi.

Lue lisää 21.6.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.