Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Kustavissa pääsee tutkimusmatkalle Egyptiin

Kustavin käsityöläiskylässä tupsahtaa tänä kesänä keskelle Egyptiä. Kuva: Maija Ala-Jääski

Kustavin Tähtitieteellisen Yhdistyksen aktiivijäsenet Stefan Lamoureux ja Kristian Vainio ovat luoneet Kustavin käsityöläiskylän yhteyteen oman poikkitaiteellisen ja -tieteellisen näyttelyn, mikä johdattaa vieraat muinaiseen Egyptiin. Omin käsin rakennetun pyramidin, basaarin ja elokuvateatterin avulla kaverukset esittelevät kevään Egyptiin suuntautunutta retkeään ja sen antia, osin vakavissaan, osin pilke silmäkulmassa.

– Viime vuonna meillä oli täällä tähtitieteellinen puutarha ja tämän vuoden projektin keskiössä on siis pyramidi. Pyramidi syntyi ihan kierrätystavarasta, ei siihen tarvittu muuta kuin kaksi nörtähtävää miestä ja akkuporakone, hymyili Kristian Vainio.

Lue lisää 14.6.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.