KSM Itäpoiju 2017

Linda sai elinikäisen museokortin

Linda Värränkivi piti erityisesti museoon rakennetusta lastenhuoneesta. Kuva: Maija Ala-Jääski

Kun Suomen museoliiton lanseeraama museokortti täytti toukokuussa 3 vuotta, päätettiin liitossa juhlistaa päivää jakamalla kaikille samana päivänä syntyneille, kolmevuotiaille lapsille elinikäinen museokortti. Neljässä päivässä syntymäpäiväsankareita ilmaantui peräti 128. Yksi heistä on uusikaupunkilainen Linda Värränkivi.

– Uskon, että Lindan museokortille tulee käyttöä. Ainakin mummi on jo luvannut viedä Lindaa museoihin ja suunnitteli hankkivansa myös itselleen museokortin, kertoi Lindan äiti Emma Värränkivi.

Viikolla Linda pääsi museoavustaja Annukka Markela-Välimäen opastuksella tutustumaan Uudenkaupungin museoon. Uudenkaupungin museo on yksi 270 kohteesta, mihin museokortti käy pääsymaksuksi.

Lue lisää 16.6.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.