Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Pihaleikkejä leikkimään koko perheen voimin

Amanda Nuppumäki, Veera Nuppumäki ja Siiri Kumpumäki osallistuivat ensimmäiseen pihaleikkitapahtumaan. Kuva: Pirkko Varjo

Pirkko Varjo

Lapset ja aikuiset pääsevät verestämään pihaleikkitaitojaan ja opettelemaan uusia pihaleikkejä jokaisena kesäsunnuntaina elokuun puoleen väliin. Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisosaston järjestämä liikuntatuokio pidetään jäähallin viereisellä hiekkakentällä.

– Leikimme muun muassa seuraa johtajaa, polttopalloa, hippaa. Tarkoituksena on, että lapset tulevat yhdessä aikuisten kanssa liikkumaan pihaleikkien parissa, ohjaajana toimiva kesätyöntekijä Lauri Grönroos kertoo.

Siiri Kumpumäki, Amanda Nuppumäki ja Veera Nuppumäki osallistuivat ensimmäiseen pihaleikkitapahtumaan sunnuntaina. Tytöt kertoivat osaavansa useita pihaleikkejä jo ennestään.
– Niitä on leikitty ainakin koulun liikuntatunneilla. Meillä on leikitty ainakin polttopalloa ja lipunryöstöä, 12-vuotias Siiri kertoi.

Lue lisää 12.6.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.