KSM Itäpoiju 2017

Poliisi valvoo tehostetusti nuorten juhlintaa

Lounais-Suomen poliisilaitos valvoo koulujen päättymisen juhlintaa viikonloppuna. Valvonnassa puututaan nuorten päihteiden käyttöön sekä siihen liittyviin häiriöihin.

Erityisesti valvontaa suunnataan alaikäisten luvattomaan alkoholin nauttimiseen ja hallussapitoon, alkoholista aiheutuviin häiriöihin yleisillä paikoilla ja huumeiden kenttävalvontaan. Valvontaa kohdennetaan alueille, joihin nuoret kokoontuvat juhlistamaan koulujen loppumista.

Valvontaa tehdään sekä näkyvästi että siviilipartioiden voimin. Poliisi valvoo viikonlopun aikana myös ravintoloissa anniskelua alaikäisille yhdessä alkoholitarkastajien kanssa. Liikennevalvonnassa keskitytään rattijuopumusvalvontaan ja erityisesti mopoihin.

Päävastuu alaikäisistä on heidän huoltajillaan. Mikäli poliisi tapaa alaikäisen päihtyneenä tai hän jää kiinni jostain muusta rikkeestä, kuten esimerkiksi alkoholin hallussapidosta, niin poliisilla on velvollisuus ilmoittaa asiasta vanhemmille ja laatia lastensuojeluilmoitus sosiaaliviranomaisille. Vanhempien kannattaakin sopia lastensa kanssa juhlimisen pelisäännöistä ikävien yhteydenottojen välttämiseksi.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.