Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Valinnanvaraa mittaviin hankkeisiin

Uudenkaupungin terveyskeskuksessa henkilökunta oireilee sisäilmasta ja toiminnoille on löydyttävä nyt ensiksi väistötilat. Rakennuksen kuntotarkastuksen tulos oli koruton: rakennuksessa on mm. 2-etyyliheksanolia ja mikrobeja.

Jo ennen kuntotutkimusta tiedettiin, että rakennusta pitää kunnostaa. Kaupungin tämän vuoden talousarviossa on jo varauduttu terveyskeskuksen kunnostamiseen 1,5 miljoonalla eurolla. Kolmen vuoden aikana kaupunki varautuu yhteensä 4,6 miljoonalla eurolla rakennuksen kunnostamiseen.

Väistötilat terveyskeskukselle on löydetty A-sairaalasta, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin omistamasta rakennuksesta, joka on hiljalleen tyhjenemässä toiminnoista. A-sairaalasta on tehty kuntotutkimus, jossa myös löytyi kunnostettavaa. Nyt aluksi kaupunki vuokraa tilat rakennuksesta ja päättää myöhemmin, ostetaanko rakennus.

Viime viikolla kaupunginhallitus halusi, että myös terveyskeskuksen kunnostamisesta tehdään kustannusarvio.

On erinomaista, että niin terveyskeskuksen kunnostamisesta kuin A-sairaalan kunnostus- ja muutostöistä tehdään kustannusarviot. Kun arviot ovat valmiit, on myös vaihtoehtoja, mihin Uudessakaupungissa tulevaisuudessa sijoitetaan sote-kampus. Nyt sitä päätöstä ei tarvitse tehdä pakkoraossa ja kuntapäättäjät voivat perustaa päätöksensä faktoihin.

Kun arviot ovat valmiit, on myös vaihtoehtoja, mihin Uudessakaupungissa tulevaisuudessa sijoitetaan sote-kampus.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.