KSM Itäpoiju 2017

Valmistuvat juhlivat ansaitusti

Sami Aaltonen ja Julia Nikusaari juhlivat perjantaina valmistumistaan. Kuva: Saana Viinikkala

Saana Viinikkala

Kolmen vuoden opinnot ovat nyt maalissa. Kokiksi valmistuva Julia Nikusaari ja levyseppähitsaajaksi kaksoistutkinnolla valmistuva Sami Aaltonen saavat nyt juhlia ansaitusti.

– Haikeaa, kun toisen asteen opinnot jäävät taakse, mutta nyt fiilis on tosi hyvä, Nikusaari toteaa.

Alavalinta on sekä Nikusaarella että Aaltosella osunut nappiin. Opiskeluaikaan on mahtunut paljon ikimuistoisia hetkiä, mutta on tutkinnon eteen saanut tehdä töitäkin.

– Haasteena on ollut vain saada itsensä tekemään koulun eteen töitä. Neuvoisin tuleville opiskelijoille, että kurssit kannattaa suorittaa ajallaan, eikä jättää töitä aina viimetinkaan, Aaltonen virnistää. Nyt hän saa kuitenkin huokaista helpotuksesta, kun kaksoistutkinto on suoritettu kunnialla läpi.

Kummallekin valmistuvalle yksi parhaista asioista koko koulussa on ollut oma tiiviiksi muodostunut luokka.

Lue lisää 2.6.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.