KSM Itäpoiju 2017

Elina Kinnunen MM-finaaliin

Elina Kinnunen heittää keskiviikkona MM-finaalissa. Kuva: Risto-Matti Kärki

Uudenkaupungin Kenttäkarhujen keihäänheittäjä Elina Kinnunen selvitti tiensä finaaliin yleisurheilun nuorten MM-kilpailuissa Tampereella.

Kinnusen avausheitto kantoi vain 45,47 metriä, millä finaalipaikkaa ei olisi tullut. Toisellaan 19-vuotias uusikaupunkilainen paransi lähes viisi metriä. Tuloksella 50,23 Kinnunen oli oman ryhmänsä viides ja koko karsinnan kymmenes, kun kaksitoista parasta pääsi finaaliin.

Kolmannellaan Kinnunen heitti 47,48.

Kinnusen ennätys on viime kaudelta 54,30. Tällä kaudella hän on heittänyt parhaimmillaan 52,02.

Keihään karsintaraja oli kova 53,50, jonka ylitti vain Italian Sara Zabarino. Suomen toinen edustaja Roosa Ylönen sijoittui karsinnassa sijalle 13 tuloksella 49,64. Hän oli siis ensimmäinen karsiutuja.

Keihään finaali heitetään keskiviikkona klo 18.50. Kilpailua voi seurata Yle TV2:sta tai Areenasta.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.