KSM Itäpoiju 2017

Elina Kinnunen seitsemäs MM-kisoissa

Elina Kinnunen sijoittui seitsemänneksi MM-finaalissa. Kuva: Risto-Matti Kärki

Elina Kinnunen sijoittui seitsemänneksi yleisurheilun nuorten MM-kisoissa Tampereella. Kinnunen heitti kilpailussa kauden parhaan tuloksensa 52,50.

Uudenkaupungin Kenttäkarhujen 19-vuotiaan keihäänheittäjän sarja oli tasainen. Jo ensimmäinen kantoi 50,78 ja toinen 50,75.

Kinnusen paras heitto syntyi kolmannella kierroksella, jonka jälkeen keihäs kantoi tasaisesti lukemiin 51,88, 51,25 ja 52.40.

Mitali olisi vaatinut uusikaupunkilaiselta ennätystä. Kilpailun voitti Ukrainan Alina Shukh tuloksella 55,95. Hopeaa nappasi Japanin Tomoka Kuwazoe (55,66) ja pronssia Yhdysvaltojen Dana Baker (55,04).

Elina Kinnusen ennätys on viime kaudelta 54,30. Ennen keskiviikon kilpailua hänen tämän kauden paras tuloksensa oli 52,02.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.