KSM Itäpoiju 2017

Johanna Kutila Korihaiden puheenjohtajaksi

Johanna Kutila valittiin Korihaiden puheenjohtajaksi.

Korihait on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Johanna Kutilan, joka siirtyy tehtävään Ville Laaksosen siirryttyä sivuun hallituskauden jälkeen.

Kutila on toiminut todella pitkään seura-aktiivina ja on samalla myös seuran ensimmäinen naispuheenjohtaja.

– Mielestäni on hienoa, että saatiin naispuheenjohtaja. Johanna on ollut kauan koripallon parissa ja tekee työtä sydämellään, Korihaiden puuhamiehiin kuuluva Kalle Klotz kuvaili.

Kutilan aviomies Tero on liigajoukkueen joukkueenjohtaja ja jälkikasvua pelaa Korihaiden kakkosjoukkueessa.

Kutila on toiminut joukkueenjohtajana, ottelutapahtumissa monissa eri rooleissa ja valmennustakin on kokeiltu. Puheenjohtajan tehtäviin hän tarttuu kuten aikaisempiinkin hommiin, rakkaudesta lajiin ja seuraan.

– Koripallon harrastamisen mahdollistaminen nuorille ja tietenkin myös liigajoukkueen pärjääminen ovat mulle tärkeitä juttuja. Parhaani teen tässä uudessa roolissa, Kutila linjasi.

Kutila on uusikaupunkilainen, joka työskentelee perheyrityksessä Uudessakaupungissa.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.