KSM Itäpoiju 2017

Karjurock saavutti tavoitteensa

Karjurock on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisella festivaalikentällä. Kolmen päivän yleisömäärä oli tänä vuonna noin 15 000. Kuva: Samuel Nyroos

Torstaista lauantaihin pidetty Karjurock täytti järjestäjätahon odotukset. Festivaalin promoottori Robert Sainio kertoo, että ennakkoon asetettu 15 000 kävijän yleisötavoite saavutettiin.

– Perhepäivä oli vilkkaampi kuin parina viime vuonna. Perjantai oli vähän hiljaisempi, mutta lauantaina oli taas hyvin ihmisiä.

Sainion mukaan perjantain kävijämäärää saattoi hieman vähentää ukkoskuurot, jotka aiheuttivat päänvaivaa myös järjestäjille.

– Lähin ukkoskuuro meni noin kilometrin päästä festivaalialueesta. Olimme jo varautuneet keskeyttämään ohjelman, mutta onneksi selvisimme ilman keskeytystä, Sainio kertoo.

Lue lisää 24.7.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.