KSM Itäpoiju 2017

Kesällä on kaksin verroin kulttuuria

Kesään kuuluu kiinteästi kulttuuri monessa eri muodossa. Vakka-Suomesta löytyy tänäkin kesänä taatusti jokaiselle jotakin. On kesäteatteria, musiikkitapahtumia, esityksiä lapsille, taidenäyttelyjä…

Kesäteattereita on tarjolla mm. Uudessakaupungissa, Laitilassa, Pyhämaassa ja Pyhärannassa. Uudessakaupungissa on Lentävän Lokin lavalla Pikkujättiläinen. Pyhämaalla Suviteatterissa seurataan Munaako herra ministeri? Laitilassa Kaivolan Kesäteatterissa on kantaesityksenä Virta vie – Olavi Virran sävelin… Ja Pyhärannan Santtion kesäteatterin lavalla esitetään Tääl tänäp tähthousu.

Suomalaisen kesään kuuluu ainakin yksi kesäilta työporukan, perheen tai ystävien kesken kesäteatterin puupenkillä nauramassa komediaa tai farssia sadetta tai hyttysiä väistellen.

Vakka-Suomen kesässä on runsaasti musiikkia. Uudessakaupungissa on jo vuosia ollut kaksi musiikkitapahtumaa ylitse muiden: Crusell-viikko ja Karjurock. Ensi viikolla käynnistyy Karjurock ja kuun lopulla aloittaa Crusell-viikko.

Karjurock tarjoilee ensimmäisenä päivänään musiikkia perheille. Ja sitten perjantaina ja lauantaina Lokalahdella lavalle nousee maan eturivin artisteja.

Tänä vuonna Crusell-viikko järjestetään jo 37. kerran. Teemana tänä vuonna on Omalle polulle ja viikon esiintyjäkaarti on tasokas, niin kuin aina. Tarjonta on laaja, aina puhallinmusiikista suomalaiseen tangoon.

Vakka-Suomesta löytyy tänäkin kesänä taatusti jokaiselle jotakin.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.