KSM Itäpoiju 2017

Korihaille uusi vahvistus

Korihait on vahvistunut jälleen uudella amerikkalaispelaajalla. Twitter-päivityksensä perusteella Stephon Jelks on allekirjoittanut sopimuksen Korihaiden kanssa.

Twiitissään Jelks sanoo unelmoineensa aina ammatikseen pelaamisesta ja kiittää mahdollisuudesta täyttää haaveensa Korihaissa.

22-vuotias, 198-senttinen Jelks on pelannut viime kaudet Mercerin yliopistossa NCAA-sarjassa. Viime kaudella hänen pistekeskiarvonsa oli 9,5.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Länsi-Suomi.

Linkki Jelksin twitter-päivitykseen:

https://twitter.com/Iamjelks15/status/1021472094926905345

https://twitter.com/Iamjelks15/status/1021472094926905345

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.