KSM Itäpoiju 2017

Kulttuuritarjontaa Kustavista

Kustavi, saariston kuningaskunta, kuten kustavilaiset itse nimittävät, tarjoaa tänä kesänä jälleen erinomaisia tapahtumia kaikille. Eilen, keskiviikkona avattiin Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko jo 19. kerran ja kunnassa on parhaillaan meneillään saariston sirkusfestivaali.

Saariston sirkusfestivaali, joka käynnistyi viime viikolla, on kuukauden mittainen sirkustaiteen kulttuuritapahtuma Kustavissa. Viikkoihin mahtuu 15 Vaudeville-shown esitystä, sirkusleirejä ja kursseja kaikille, niin aikuisille kuin lapsille, jotka ovat kiinnostuneita sirkustaidoista. Festivaali on paikkakuntalaisen ArtTeatron käsialaa. Tänä vuonna ArtTeatro täyttää kymmenen vuotta ja Vaudeville-show on osa juhlaa.

Eilen käynnistyi myös Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko, joka jatkuu aina sunnuntaille asti. Viikko juhlii kirjailija Volter Kilpeä, jonka pääteosta Alastalon salissa on usein pidetty kaikkien aikojen parhaana suomalaisena romaanina. Kirjallisuusfestivaali tunnetaan korkeatasoisesta, mutta kotoisasta tunnelmastaan.

Kilpi-viikon ohjelmassa on mm. yleisöluentoja ja keskustelutilaisuuksia, eri teatteriryhmien esityksiä, musiikkia, retkiä Volter Kilven maisemiin maalla ja merellä. Tänä kesänä kirjallisuusviikon teemana on Kärhämä – sota, riita ja ristiriita.

Eilen käynnistyi myös Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko, joka jatkuu aina sunnuntaille asti.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.