KSM Itäpoiju 2017

Länsi-Suomen merivartiostolla on Twitter-maraton

Länsi-Suomen Merivartiosto twiittaa viikonlopun kaikista tehtävistään. Kuva Jori Liimatainen

Länsi-Suomen merivartiosto järjestää viikonloppuna Twitter-maratonin. Merivartiosto tiedottaa kaikki tehtävänsä 24 tunnin ajan Twitter-tilillään.

Twitter-maraton alkaa lauantaina 7.7 klo 12 ja päättyy sunnuntaina 8.7 klo 12. Tehtäviä voi seurata Twitterissä Länsi-Suomen merivartioston omalta sivulta @meriraja tai tunnisteella #meriraja24h.

Twitter-maratonista vastaa Länsi-Suomen merivartioston johto- ja meripelastuskeskus (MRCC Turku). Johto- ja meripelastuskeskus sijaitsee Länsi-Suomen merivartioston esikunnassa Turussa.

LSMV haluaa Twitter-maratonillaan tuoda toimintaansa tutummaksi kansalaisille ja kertoa, millaisia tehtäviä merivartioston yksiköt tekevät.

Seuraavana viikonloppuna Suomenlahden merivartiosto jatkaa Twitter-maratonia tiedottamalla 24 tunnin ajan Twitterissään @merivartiosto kaikki alueensa tehtävät.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.