KSM Itäpoiju 2017

Mika Sjöblomista tuli Vuoden pyhämaalainen

Vuoden Pyhämaalaisen tittelin vuosimallia 2018 saanut Mika Sjöblom oli silminnähden liikuttunut saamastaan huomiosta. Kuva: Asko Tanhuanpää

Asko Tanhuanpää

”Hän o ilone ja nauravaine, mutt sillon ko hänt siappa, se näky mut mene äkkiste ohi. Kova hän o järjestämä kaike näköst. Häne voi luatta, jos jotta o sovittu. Hän ossa monenäköst ja o viäny ossamistas Uuttenkaupunkkihi. Ussemite hän o kyl hyvi asjaline.”

Muun muassa edellä olevat alkuperäismurteiset sanat kuuluivat perusteluihin, jotka toivat harrastajanäyttelijänä tunnetulle Mika Sjöblomille Vuoden pyhämaalaisen tittelin vuosimallia 2018.

Valinta julkistettiin lauantaina Luodolla tuulee -tapahtuman yhteydessä.

– On tämä kieltämättä liikuttava hetki ja iso kiitos siitä kuuluu koko pyhämaalaiselle yhteisölle, herkistyi Sjöblom kukkapuska ja kunniakirja käsissään.

Lue lisää 10.7.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.