KSM Itäpoiju 2017

Rantauimakoulussa ollaan kuin eväsretkellä 

Uimaopettaja Johanna Laimaa (vas.) ja alkuleikkejä vetänyt Jasmin Ropponen katselevat, kun Henna Sulo ohjaa vedessä lapsia. Kuva: Saana Viinikkala

Saana Viinikkala

Rantauimakoulun alkeisryhmässä opetellaan vedessä liikkumista hauskalla tavalla. Alkeisopetus on suunnattu kaikille yli viisivuotiaille lapsille. Tärkeä osa uimakoulua ovat yhteiset leikit rannalla ennen veteen menoa sekä tietenkin evästauko.

– Tässä on oma tunnelmansa, kun syödään eväitä ja leikitään rannalla. Tämä on vähän kuin retkellä olemista, kuvailee Johanna Laimaa, joka on ollut perinteisissä kesän rantauimakouluissa uimaopettajana jo monena kesänä.

Vedessä lapsia ohjaamassa on toinen uimaopettaja Henna Sulo, joka rohkaisee lapsia veteen hauskojen kastautumislorujen avulla. Viileästä uimavedestä huolimatta lapset ovat innoissaan ja pian kaikki ovat käyneet kokonaan vedessä. Osa lapsista on hieman varovaisempia, mutta osa syöksyy veteen saman tien rohkeasti.

– On se kylmää, mutta mä tykkään kylmästä, yksi lapsista kommentoi.

Lue lisää 5.7.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.