KSM Itäpoiju 2017

Rattiin nukahtanut kuljettaja ja kaksi matkustajaa loukkaantuivat

Henkilöauto suistui tieltä Lokalahdentien ja Päivärannantien risteyksen lähellä Uudessakaupungissa sunnuntaina noin kello kuusi aamulla.

Henkilöautoa kuljettanut uusikaupunkilaismies ajoi Lokalahdentietä Uudenkaupungin suuntaan. Päivärannantien risteyksen kohdalla vasemmalle kaartuvassa mutkassa auto ajautui tien oikealle puolelle ojaan ja törmäsi ojan reunassa olevaan kallioon.

Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Kaikki autossa olleet loukkaantuivat ja toinen matkustajista kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi. Autoa kuljettanut mies epäili nukahtaneensa ja siksi ajautui ulos tieltä. Auto vaurioitui kauttaaltaan.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.