KSM Itäpoiju 2017

Santtion uimarannalla riitti kuhinaa hellepäivänä

Santtion uimarannalla riitti maanantaina uimareita. Kuva: Samuel Nyroos

Heinäkuun lomakausi ja yli 30 asteen helteet ovat taanneet sen, että Uudenkaupungin uimarannoilla on riittänyt ihmisiä viime päivinä. Maanantaina puolenpäivän aikaan Santtion uimarannalla olikin vilinää ja vilskettä, kun vesipedot ja auringonpalvojat olivat saapuneet veden äärelle nauttimaan kesästä sankoin joukoin.

Seinäjokelaiset Maarit ja Marianna Nikko olivat yöpyneet pari yötä teltassa Santtiorannan leirintäalueella. Kotiinpaluupäivänään he olivat purkaneet teltan ja pakanneet tavarat aikaisin, jotta pääsevät ajoissa vielä rannalle ennen lähtöä.

– Kyllä tämä helle maistuu. Antaa auringon paistaa, Maarit Nikko sanoi.

Lue lisää 17.7.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.