KSM Itäpoiju 2017

Torit vilkastuttavat kesää

Uudenkaupungin tori ja vierasvenesataman, Pakkahuoneen tori piristävät ja elävöittävät kaupungin kesää. Kaupunkilaiset, mökkiläiset ja matkailijat hakeutuvat toreille katselemaan, kuuntelemaan, maistelemaan, juttelemaan ja tapaamaan tuttuja.

Kesälauantaisin ovat Uudenkaupungin torin Tul toril -teematorit olleet suosittuja jo vuosia. Yhteistyökumppaneina kaupungilla on tapahtumissa yhdistyksiä, seurakunta, VPK, järjestöjä ja seuroja. Tänään on vuorossa Lastentori. Ja luvassa on kesän mittaan mm. Tanssitori, kirppistori, Crusell-tori, Musatori, Mautotori ja Lähetystori.

Vierasvenesataman, Pakkahuoneen iltatorit ovat kuuluneet kiinteästi kaupungin kesään jo pitkään. Keskikesällä, aina keskiviikkoiltaisin ranta täyttyy ihmisistä ja iltatorin maine houkuttelee myyjiä niin maakunnasta kuin läheltä. Iltatorien ohjelma vetää usein torin istuinpenkit täyteen kuulijoita.

Viikko sitten lauantaina Pakkahuoneen torilla juhlittiin ja maisteltiin ensimmäistä kertaa uuttaa perunaa. Uusi festivaali herkullisine annoksineen kuuluu toivottavasti tulevina vuosina aina torin tapahtumiin.

Tänä kesänä lauantaisin on Pakkahuoneen torilla myös luvassa jatkoa. Viikon kuluttua esittäytyvät pienpanimot. Myöhemmin ihastellaan puupaatteja, syödään illallista Uudenkaupungin taivaan alla ja kesän päättää perinteisesti venetsialaiset.

Uusi festivaali herkullisine annoksineen kuuluu toivottavasti tulevina vuosina aina torin tapahtumiin.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.