KSM Itäpoiju 2017

Elina Kinnunen voitti SM-kultaa Laitilassa

Elina Kinnunen voitti ikäluokkansa Suomen mestaruuden Laitilassa. Kuva: Juhani Marttala

Yleisurheilun nuorten SM-kilpailut käynnistyivät tänään Laitilassa. Perjantain ohjelmassa oli muun muassa 19-vuotiaiden naisten keihäänheitto, jossa Uudenkaupungin Kenttäkarhujen Elina Kinnunen puolusti menestyksekkäästi mestaruuttaan.

Kinnunen astui ensimmäisen kierroksen heittonsa yli, mutta täräytti toisellaan kilpailun johtoon tuloksella 49,08.

Kolmannella kierroksella Äänekosken Urheilijoiden Roosa Ylönen siirtyi johtoon heittämällä 49,32, mutta Kinnunen vastasi komealla tuloksella 51,70.

Neljännellä ja viidennellä kierroksella kumpikaan ei parantanut tulostaan, mutta myös Kinnusen viides heitto kantoi yli 50 metriä.

Ylönen paransi tulostaan viimeisellä kierroksella heitettyään 49,52 ja otti kisasta hopeaa. Kinnusen melko hyvän sarjan täydensi hänen viimeinen heittonsa 49,83.

SM-pronssia nappasi Eurajoen Veikkojen Venla Olli tuloksella 47,13. Laitilan Jyskeen Fanny Pekkola oli 13.

Elina Kinnusen mietteitä kisasta voit lukea tiistain Uudenkaupungin Sanomista.

Laitilan Jyskeen ja Uudenkaupungin Kenttäkarhujen yhdessä järjestämät kilpailut jatkuvat huomenna ja sunnuntaina Laitilan urheilukentällä.

Kilpailuissa on mukana myös muutamia aikuisten EM-kisoihin Berliiniin matkaavia urheilijoita sekä joukko Kalevan kisoissa menestyneitä kilpailijoita.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.