KSM Itäpoiju 2017

Kaksi kaupungin pakettiautoa anastettiin – toinen yhä kateissa

Tiistaina 7.8 illalla 21.00-21.30 välisenä aikana murtauduttiin Ketukalliontie 9 osoitteessa olevalle Uudenkaupungin kaupungin varikolle ja anastettiin autojen avaimia. Hieman puolen yön jälkeen varikolta anastettiin kaksi pakettiautoa.Tekijät mm rikkoivat varikolle johtavan portin ajamalla siitä läpi varikolta käyttöönotetulla pyöräkuormaajalla.
Poliisin tutkinnassa on selvinnyt, että autoilla on ajettu reittiä Lepäistentie-Korssaarentie-Lyökintie Pyhämaantie-Rantatie Uudenkaupungin suuntaan. Toinen anastetuista autoista löytyi Kursilantien varresta hylättynä. Toisella autolla on ajettu tuloreittiä takaisin Uuteenkaupunkiin ja viimeinen havintotieto autosta on Tyllikujalta.
Kateissa oleva auto on merkiltään Toyota Proace, rekisteritunnus TZM-286 ja se on väriltään valkoinen. Autossa Uudenkaupungkin kaupungin tunnukset ovissa ja katolla on varoitusvalopaneeli.
Poliisi pyytää havaintoja ja tietoja kyseisistä autoista ja niihin liittyvistä henkilöistä. Havainnot ja tiedot voi ilmoittaa vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai Uudenkaupungin poliisipäivystykseen 0295417476
Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.