KSM Itäpoiju 2017

Kansalaisopistossa tarjontaa vauvasta vaariin

Liikunnanohjaaja Jatta Ihanmäki, koulutuspäällikkö Piia Allen ja rehtori Tomi Kangas ovat valmiina uuteen lukuvuoteen.

Vakka-Suomen kansalaisopiston syksyn ohjelma on julkistettu. Kurssitoiminta käynnistyy pääosin syyskuun puolivälissä. Uudessakaupungissa järjestetään syksyn aikana 182 kurssia.
Yksittäisistä kurssiryhmistä käden taidot on jälleen kurssimäärällisesti suurin ryhmä. Käden taitoihin liittyviä kursseja järjestetään syksyn aikana yhteensä 136.
– Se on hyvin kysytty ja tärkeä aineryhmä meillä, kertoo koulutuspäällikkö Piia Allén.
Liikuntapuolen kursseissa on paljon lapsille suunnattuja uutuksia, kuten Loikka-Leijona-kurssi ja Temppukerho-kurssi.
Aikuisille uutuutena tarjolla on puolestaan mm. Polkujuoksu tutuksi -kurssi.
Viime vuonna kursseille osallistui yhteensä 13 451 kurssilaista, joista eri henkilöitä oli 5571. Toteutuneita opetustunteja oli yhteensä 5571.

Lue lisää 09.08.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.