KSM Itäpoiju 2017

Kissanpoikasen päivien piina päättyi onnellisesti

Kissanpoikanen voimistuu päivä päivältä, ja maailmassa riittää monenlaista ihmeteltävää.

Hei maailma! Tällainen kiljukaula sieltä verannan alta sitten pullahti palopoikien tekemästä luukusta. Nyt alkoi seuraava mietintä, että mitäs nyt tehdään. Ihana hän nyt joka tapauksessa on, tiedotti kesälomaansa kotonaan Kalannissa viettävä Elina Harikkala Facebookiin viime maanantaina.

Hellyttävässä kuvassa pörröinen kissanpoika kurkistaa silmät sirrillään pyöreästä seinälautojen väliin tehdystä reiästä. Toisessa kuvassa söpöliini imee tassut ojossa pipetistä maitoa.
Häikäisevä päivänvalo tuntui epäilemättä kissasta omituiselta omakotitalon verannan alla vietettyjen pimeiden ja ankeiden päivien jälkeen

Hädissään kiljuva orpokissa ehti viettää vankilaksi muodostuneessa tilassa vähintään kolme päivää ennen kuin löysi tiensä ulos palomiesten seinään kovertamasta reiästä lankkuja pitkin.

Lue lisää 4.8.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.