KSM Itäpoiju 2017

Luvaton mönkijähurjastelu Kustavissa päättyi kiviaitaan ja Tyksiin

Päihtynyt turkulaisnainen ajoi mönkijällä päin kiviaitaa lauantaina Kustavin Isorannantiellä.  Naisella oli kyydissään yksi matkustaja.

Molemmat loukkaantuivat ja heidät vietiin Tyksiin hoidettaviksi.

Nainen oli ottanut rekisteröimättömän mönkijän luvatta käyttöönsä ja ajoi Isorannantietä kovaa vauhtia. Oikealle kaartuvassa mutkassa nainen oli menettänyt mönkijän hallinnan ja ajautunut vastaantulevien kaistan yli. Hän törmäsi tien vieressä olleeseen kiviaitaan ja kahteen puuhun. Ilman kypärää olleet kuljettaja ja matkustaja lensivät mönkijän kyydistä pois.

Turun poliisilaitos tutkii tapausta mm. törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena ym.

Tapaus sattui lauantaina kello 20.24.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.