KSM Itäpoiju 2017

Musiikin ja urheilun juhlaa livenä kotikulmilla

Vakkasuomalaisilla urheilun ja musiikin ystävillä on tulevana viikonloppuna todellinen superviikonloppu kotikulmillaan. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä nauttimaan muusikoiden ja urheilijoiden live-esityksistä.

Uudessakaupungissa Crusell-viikon yksi huipennuksista on tämän illan piknik-konsertti Lyhtyjen Yö, mutta sen lisäksi kannattaa tutustua myös festivaalin muuhun ohjelmaan. Monenlaisia musiikkielämyksiä on tarjolla vielä useana päivänä. Perjantaina esiintyvät muun muassa Crusell-viikon mestarikurssilaiset, joiden konsertteihin on vapaa pääsy.

Urheilun ystäviä hemmotellaan perjantaina Laitilassa alkavilla 19- ja 22-vuotiaiden yleisurheilun SM-kisoilla. Kisoihin saapuu lähes kaksi tuhatta osallistujaa, kun mukaan lasketaan urheilijat, huoltajat ja muu väki.

Heti ensimmäisenä kisapäivänä perjantaina mukana on myös paikallista jännitettävää, kun uusikaupunkilainen keihäänheittäjä Elina Kinnunen ja laitilalainen kiekonheittäjä Krista Uusi-Kinnala ovat kilpailuvuorossa. Ihan joka vuosi ei vastaavanlaisia kisoja ole täällä tarjolla. Viimeksi vastaavan luokan kisat pidettiin Laitilassa 42 vuotta sitten.

Järjestämisestä vastaavat Laitilan Jyske ja Uudenkaupungin Kenttäkarhut. Naapuriseurojen yhteistyö on sujunut mallikkaasti. Järjestelyissä on ollut mukana molempien kaupunkien urheiluväkeä ja toivottavasti myös yleisö löytää tiensä katsomoon.

SM-kisat ovat näytön paikka molemmille kaupungeille. Positiivisen rakennemuutoksen nosteessa kylpevät kaupungit saavat kisojen aikana esitellä parhaita puoliaan. Kahden tuhannen vieraan joukosta moni poikkeaa taatusti visiitille Laitilan lisäksi Uuteenkaupunkiin ja muihin lähikuntiin ja käyttää hyväkseen paikallisia palveluja.

SM-kisoihin saapuu lähes kaksi tuhatta osallistujaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.