KSM Itäpoiju 2017

Musiikki, tunnelma ja iloiset ihmiset

Parin vuoden kuluttua nelikymppisiään viettävä Crusell-viikko onnistui jälleen siinä, mistä moni festivaalijärjestäjä voisi olla kateellinen. Sopivan pieni, mutta riittävän suuri festivaali onnistuu vuosi toisensa jälkeen luomaan ainutlaatuisen tunnelman.

Tänä vuonna tapahtumaa luotsasivat uudet johtajat, toiminnanjohtajana viime vuonna aloittanut Petri Hatakka sekä taiteellisena johtajana ensimmäisen kerran kädenjälkensä tapahtumalle antanut Tuulia Ylönen. Myös tiedottaja Pekka Haapaselle tämä oli ensimmäinen Crusell-vuosi.

Kävijämäärästä ja palautteesta päätellen Uudessakaupungissa voidaan huokaista: triolla on homma hanskassa ja festivaalin tulevaisuus on turvattu.

Tapahtuman perusta on luotu vuosien aikana vankalle pohjalle. Suurille muutoksille ei ole tarvetta, mutta uusille ideoille on aina tilaa.

Ohjelmistossa uusi ja vanha kohtasivat tänäkin vuonna hienolla tavalla. Viikkoon mahtui upeita elämyksiä mestarikurssin nuorten soittajakykyjen ja kokeneiden maailman huippuammattilaisten tarjoamina.

Uudenkaupungin kesää ei voi kuvitella ilman Crusell-viikkoa, mutta itsestään selvä tämäkään tapahtuma ei ole. Kansainvälinen festivaali vaatii monenlaista organisointia ja yksityiskohtien säätämistä ennen ja jälkeen tapahtuman sekä myös sen aikana.

Mikä saa ihmiset vuosi toisensa jälkeen olemaan mukana tapahtuman järjestämisessä ja yleisössä? Hyvä tunnelma, hyvä musiikki ja iloiset ihmiset, kuvailee Crusell-naisten puheenjohtaja Mette Marsala osuvasti ( US 31.7.). Tähän voisi vielä lisätä miljöön ja vanhan kaupungin tarjoamat upeat merelliset puitteet.

Oman mausteensa tapahtumalle antoi tänä vuonna sää. Esiintyjät antoivat parhaansa, vaikka helteiset olosuhteet olivat erittäin vaativat. Crusell-viikon konserteissa esiintyjien ja yleisön välinen kemia toimii, ja muusikot osaavat arvostaa tätä vuorovaikutusta.

Esiintyjät antoivat parhaansa, vaikka helteiset olosuhteet olivat erittäin vaativat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.