KSM Itäpoiju 2017

Väki riensi Männäisten markkinoille

Tanja Yli-Pentti ja Marko Vehniäinen olivat tulleet tutustumaan Kalannin toriin lastensa Ennin ja Teemun kera.

Kalannissa herätettiin eloon vanha markkinaperinne. Ensimmäiset Männäisten markkinat järjestettiin viime perjantaina ja jatkoa on luvassa jo tällä viikolla. Markkinat pidetään joka perjantai, aina elokuun loppuun asti.

Markkinoiden takaa löytyy tänä kesänä perustettu Männäisten tori – yhdistys, jonka tarkoituksena on elävöittää Kalannin keskustan näivettynyttä torielämää. Ja ainakin viime perjantai osoitti, että kiinnostusta löytyy niin myyjien kuin torivieraidenkin taholta.

Kalannin torialue sijaitsee Kalannin keskustassa, kirjaston ja lähikaupan välisellä aukealla.

Aiheesta lisää tiistain 7. elokuuta lehdessä.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.