KSM Itäpoiju 2017

Arvo aloittaa Puustissa

Arvon työntekijöiden sairaanhoitaja Jenni Tolosen (vas) ja lähihoitaja Juha Penttilän kanssa tulevasta toiminnasta keskusteli Uudenkaupungin terveyskeskuksen johtava ylilääkäri Pia Lahtinen. Kuva: Eija Isotalo

Tiistaina Aktivointikeskus Puustissa Yliselläkadulla avautuu Aikuisten vastaanotto Arvo, joka auttaa maksuttomasti uusikaupunkilaisia työikäisiä ja aikuisia elämänhallinnan sekä arjenhallinnan pulmissa.

Aikuisten vastaanotto sai alkunsa puolitoista vuotta sitten sosialidemokraattien valtuustoryhmän aloitteesta.

– Samaan aikaan aloitteen kanssa viranhaltijat miettivät, olisiko lapsiperhepalvelujen Perhekeskus-malli muunneltavissa käyttöönotettavaksi myös aikuisten palveluihin. Samanlaista matalan kynnyksen tai mieluummin kynnyksettömän palvelun paikkaa katsottiin tarvittavan myös työikäisille, totesi Uudenkaupungin sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Rantanen avatessaan Arvon maanantaina.

Aikuisten vastaanoton avaamisen kunniaksi Aktivointikeskus Puustissa oli maanantaina koko talon avoimet ovet.

Lue lisää 25.9.2018 lehdestä 

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.