KSM Itäpoiju 2017

Haikuvioiden hionta alkoi Pohitullissa

210-senttinen Mika Nuolivirta (oik.) tuo pituutta Damion Dantzlerin valmentamaan ryhmään. Kuva: Mika Reinholm

Korihaiden kotimainen osasto aloitti yhteistreenit keskiviikkona ja hikoilee nyt päävalmentaja Damion Dantzlerin valvovan silmän alla kaksi kertaa päivässä. Yksi uusista miehistä erottuu muista koonsa puolesta. Mika Nuolivirta joutuu kumartumaan sisälle astuessaan ja 210-senttisestä pelurista odotetaan isoa apua Korihaiden ryhmään.

– Odottavaisella fiiliksellä ollaan. Mukava päästä treenaamaan, mutta kyllä sitä odottaa, että saadaan koko porukka kasaan. Muutaman kanssa olen pelannut junnuna vastakkain, muut ovat mulle uusia tuttavuuksia, Nuolivirta jutteli.

Lue lisää 6.9.2018 lehdestä 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.