KSM Itäpoiju 2017

Kesämökki paloi Pyhämaassa

Noin 80-neliöinen kesämökki ja siihen liittyvä pieni ulkorakennus paloivat tiistaina aamulla Pyhämaassa Lintuluodolla. Lisäksi maastoa tuhoutui noin 100 neliön verran. Alueella on jälkisammutus käynnissä.

Varsinais-Suomen pelastuslaitos sai alun perin hälytyksen maastopalosta kello 7.39. Tehtävä muuttui myöhemmin keskisuureksi rakennuspaloksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.