KSM Itäpoiju 2017

Kuljettaja nukahti rattiin – auto päin bussipysäkkiä

Henkilöauto suistui tieltä Y-tiellä Uudessakaupungissa maanantaiaamuna kello 5. Autoa kuljettanut turkulaismies ajoi Turun suunnasta kohden Uuttakaupunkia, kun hän ajautui ajosuunnassaan tien vasemmalle puolelle pientareelle törmäten opastintauluun, sähkötolppaan ja lopuksi vielä bussipysäkin katokseen.

Kuljettaja puhalsi hieman alle rattijuopumus rajan. Hän kertoi nukahtaneensa rattiin ja heränneensä törmäykseen. Kuljettaja ei loukkaantunut, mutta auto vaurioitui kauttaaltaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.