KSM Itäpoiju 2017

Laura Louhivuori jatkaa sukunsa pitkää merenkulkijaperinnettä

Laura Louhivuori vapaalla Turussa. Uudessakaupungissa Louhivuori kertoo käyvänsä melko tasaisesti kerran kuussa. Kuva: Asko Tanhuanpää

Asko Tanhuanpää

Uusikaupunkilaista Louhivuoren sukua jos mitä on lupa kutsua merenkulkijoiden suvuksi. Pitkää perinnettä täydentää Laura Louhivuori, 24, joka valmistui kesäkuussa Turun ruotsinkielisestä ammattikorkeakoulusta Noviasta merikapteeniksi.

– Olen viettänyt lapsuuteni kesät Uudenkaupungin saaristossa ja perheen kanssa purjeveneessä eli meri on elementtinä tuttu, mutta kukaan ei ole koskaan painostanut minua lähtemään merenkulkualalle. Lukion jälkeen ajatus alan opinnoista alkoi kuitenkin kummasti kirkastua. Tajusin, että toimistotyöt eivät ole minun juttuni, Laura Louhivuori tilittää.

Lue lisää 22.9.2018 lehdestä 

Klikkaa ilmoitus isommaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.