KSM Itäpoiju 2017

Nälkäpäiväkeräys käynnistyi

Novidan opiskelijat Jessica Hottinen, Sanni Koivisto ja Sandra Klade osallistuivat kerääjinä Nälkäpäiväkeräykseen.

Suomen Punaisen Ristin perinteinen Nälkäpäiväkeräys käynnistyi tänään torstaina. Vaikka keräys jatkuu virallisesti lauantaihin, niin Uudessakaupungissa lipaskerääjät ovat liikkeellä vain tänään ja huomenna perjantaina.

Lipaskeräyksen ohella myydään myös Nälkäpäiväleipää. Tuoreen ruisleivän voi käydä ostamassa joko Aliseltakadulta Ystäväntuvan edestä tai Vakka-Suomenkadun S-marketin aulasta. Kalannissa Nälkäpäiväleipää myydään paikallisen K-kaupan edessä ja huomenna myyntiin tulee myös hernekeittoa.

Nälkäpäiväkeräyksellä kerätään varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon, mistä autetaan ihmisiä niin kotimaassa kuin ulkomailla. Esimerkiksi juuri nyt keräysvaroilla pidetään yllä Suomen Punaisen Ristin kenttäsairaalaa Bangladeshissa. Maahan on saapunut yli miljoona pakolaista naapurimaasta Myanmarista. Sairaalassa tehdään vaativia leikkauksia ja hoidetaan esimerkiksi vaikeita synnytyksiä ja avuntarve on valtava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.